Hodnocení obchodu

4,9 788 hodnocení
Přidat hodnocení
5
753x
4
25x
3
7x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora | 13.2.2019
Velice rychlé odeslání zboží i při platbě převodem. Taktéž bleskurychlá a profesionální odpověď na zaslané dotazy. Tento obchod mohu jen doporučit!
J Avatar autora | 16.1.2019
Úžasný obchod. Absolutně nemám co vytknout. Jeden den jsem objednala, druhý den jsem balíček přebírala. Na odeslaný dotaz mi do minuty odpověděli. Se zbožím jsem také spokojená. Tento e-shop doporučuji všem! Ráda nakoupím znova.
KP Avatar autora | 15.1.2019
Výborný obchod, zboží došlo do druhého dne po objednání. Po vybalení přibližně v 7 večer jsem zjistil chybějící kousek na obalu na kameru, napsal email a téměř okamžitě jsem dostal odpověď, že kousek dopošlou. Zatím nejlepší e-shop, na kterém jsem kdy nakupoval. Přehledné stránky a skvělý přístup. Doporučuji všem. Rozhodně zde nenakupuji naposled.
KB Avatar autora | 11.1.2019
Můj první nákup v tomto obchodě. Rychlé dodání objednaného zboží (nad 1500 Kč zdarma). Možnost osobního odběru na prodejně. Přehledné a FUNKČNÍ webovky. Profesionální a vstřícný přístup obchodu. Téměř okamžitá elektronická komunikace. Tento obchod doporučuji všem, kteří potřebují kvalitní produkty a hlavně ochotný a profesionální přístup k zákazníkovi. Ačkoliv jsem ještě prodejnu osobně nenavštívil, jsem si jist, že u této firmy skutečně platí "náš zákazník - náš pán" :-)
J Avatar autora | 6.1.2019
Zboží mají skladem a rychlé dodání. Objednáno 27.12., dodáno bylo 28.12. Vše OK
EF Avatar autora | 23.12.2018
Velmi rychlé a vstřícné jednání. Obrovská ochota, s kterou se setkáte zřídka. Obchod doporučuji.
P Avatar autora | 20.12.2018
Jsem velice spokojen, skvělé jednání, rychlost dodání. Určitě doporučuji
K Avatar autora | 20.12.2018
Vše funguje jak má a ještě rychle.
J Avatar autora | 18.12.2018
maximální spokojenost, rychlé dodání
M Avatar autora | 17.12.2018
Neuvěřitelně rychlý e-shop. Nakupovala jsem zde podruhé a opět mě nezlamal. Tentokrát jeden den v 17 hodin objednáno, druhý den v 13:30 doručeno na místo. Spolehlivost,ochota a velmi dobrá komunikace. Jsem velice spokojená. Díky patří i přepravní společností PPL.
V Avatar autora | 14.12.2018
Ve čtvrtek jsem objednal kolem 17.30 h. a v pátek kolem 14.30 h. jsem měl zboží (chytré hodinky Xiaomi Amazfit Stratos) doma. Doručeno PPL. Zboží v pořádku, nemohu si stěžovat a vřele tento obchod doporučuji.
T Avatar autora | 7.12.2018
Rychle vybavenie objednavky, este rychlejsie dodanie na Slovensko. Vrelo odporucam!
R Avatar autora | 28.11.2018
Skvely eshop, komunikacia na vysokej urovni, rychle dodanie.
JM Avatar autora | 23.11.2018
I při platbě převodem byla objednávka následující den u mne doma.Komunikace přes internet vynikající! Tento nákup mne příjemně překvapil a velmi vřele doporučuji bez obav nakupovat!!
LK Avatar autora | 23.11.2018
Rychlé dodání, dobrá cena, výborná komunikace. Na internetových stránkách dobrá podpora výrobku. Rozhodně doporučuji.
AN Avatar autora | 7.11.2018
Skvělý nákup. Výborná komunikace rychlé a bezproblémové dodání. Moc doporučuji!
BB Avatar autora | 24.10.2018
komunikace a doba doručení objednaného zboží OK
MM Avatar autora | 18.10.2018
Nehodnotím obchod, ten je výborný. Ale nedokáži si představit lepší komunikaci a následné vyřešení problému, který se mi stal s kamerou VIOFO A119. Na základě e-mailové diskuze, která se odehrála v neděli (!) mi bylo doporučeno odeslat kameru na opravu. To jsem udělal a už druhý den mi přišla zpráva, že závada je odstraněna a z důvodu lepší kompatibility s modulem GPS mi vymění kameru a dají nový GPS modul. To vše v rekordně krátkém čase (třetí den po odeslání mám již kameru znovu nainstalovanou) a v příjemné atmosféře. Omlouvám se za delší text, ale s takto příkladným přístupem, samozřejmě přesahujícím povinnost či slušnost, jsem se ještě nikdy nesetkal. A to v e-shopech nejrůznějšího druhu nakupuji léta.
Avatar autora | 10.10.2018
Rychlé dodání objednaného zboží, perfektní komunikace. Tento obchod mohu opravdu doporučuji.
H Avatar autora | 27.9.2018
MAXIMÁLNĚ DOPORUČUJI - Naprostá spokojenost, perfektní komunikace, rychlé dodání. Ještě jsem se nesetkal s takovou ochotou řešení a hlavně vyřešení reklamace .

Stránka 1 z 40 , položek celkem: 792

Když koukáte na náš web, krmíme Váš prohlížeč sušenkami.- co to je cookie ?.