Hodnocení obchodu

4,9 771 hodnocení
Přidat hodnocení
5
736x
4
25x
3
7x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
MM Avatar autora | 18.10.2018
Nehodnotím obchod, ten je výborný. Ale nedokáži si představit lepší komunikaci a následné vyřešení problému, který se mi stal s kamerou VIOFO A119. Na základě e-mailové diskuze, která se odehrála v neděli (!) mi bylo doporučeno odeslat kameru na opravu. To jsem udělal a už druhý den mi přišla zpráva, že závada je odstraněna a z důvodu lepší kompatibility s modulem GPS mi vymění kameru a dají nový GPS modul. To vše v rekordně krátkém čase (třetí den po odeslání mám již kameru znovu nainstalovanou) a v příjemné atmosféře. Omlouvám se za delší text, ale s takto příkladným přístupem, samozřejmě přesahujícím povinnost či slušnost, jsem se ještě nikdy nesetkal. A to v e-shopech nejrůznějšího druhu nakupuji léta.
Avatar autora | 10.10.2018
Rychlé dodání objednaného zboží, perfektní komunikace. Tento obchod mohu opravdu doporučuji.
H Avatar autora | 27.9.2018
MAXIMÁLNĚ DOPORUČUJI - Naprostá spokojenost, perfektní komunikace, rychlé dodání. Ještě jsem se nesetkal s takovou ochotou řešení a hlavně vyřešení reklamace .
M Avatar autora | 21.8.2018
Objednala jsem zboží a druhý den jsem ho měla doma!! Perfektní komunikace, bleskové dodání, pěkné zboží...Co si víc přát... :-)
J Avatar autora | 18.8.2018
Naprostá spokojenost, Perfektní komunikace, rychlé dodání. Ještě jsem se nesetkala s takovou ochotou. Opravdu obchod velice DOPORUČUJI
PF Avatar autora | 14.8.2018
Maximální spokojenost. Je příjemné obchodovat s tak ochotným e-shopem.Doporučuji všem!
ZO Avatar autora | 27.7.2018
Perfektní komunikace, rychlé dodání! Na tento obchod je spolehnutí. Kéž by takto fungovali všechny eshopy..
LO Avatar autora | 15.7.2018
Vše OK.
A Avatar autora | 14.7.2018
Dávám 1*, vše OK. :-)
LP Avatar autora | 13.7.2018
Všebest ok
AD Avatar autora | 13.7.2018
Rychlé vyřízení objednávky, vše bez problémů.
RH Avatar autora | 12.7.2018
Vše naprosto perfektní, včetně komunikace prodávajícího ohledně mých dotazů. Doporučuji!
JH Avatar autora | 12.7.2018
rychlé jednání i dodání, perfekt
JD Avatar autora | 12.7.2018
Rychlé dodání a bezvadný výrobek.
PR Avatar autora | 11.7.2018
Rychlý a bezchybný průběh nákupu, doporučiji
M Avatar autora | 11.7.2018
Rychlost dodání do druhého dne, cena kamery i kamera super
Avatar autora | 11.7.2018
jednají dost pružně, ochotně .
L Avatar autora | 11.7.2018
Spokojenost
PH Avatar autora | 11.7.2018
Ano, jsem spokojená, luxusní kamerka i pouzdro na tu kamerku :) Dekujeme :)
E Avatar autora | 11.7.2018
Bez problémů :)

Stránka 1 z 39 , položek celkem: 775

Když koukáte na náš web, krmíme Váš prohlížeč sušenkami.- co to je cookie ?. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.