Hodnocení obchodu

4,9 794 hodnocení
Přidat hodnocení
5
759x
4
25x
3
7x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
JS Avatar autora | 4.6.2019
Od roku 2016, kdy jsem zakoupil svojí první kameru Git Up Git 2, jsem zákazníkem obchodu. S obchodem jsem řešil jak dokoupení další výbavy, tak i dvě opravy. Jak prodej, dodání, tak i opravy jsou vždy v neuvěřitelném čase, zboží je perfektně zabaleno a obchod mě vždy dokonale přesvědčí o tom, že jsem udělal správně, že zde nakupuji a jsem zákazníkem. To ani nemluvím o zákaznické e-mailové podpoře, kterou jsem využil vždy ke spokojenosti a dálkovému vyřízení mých problémů. Tuto zkušenost mají i další kolegové, kteří se na základě mých recenzí stali dalšími spokojenými nakupujícími. Děkuji za spolupráci a přál bych si, abych podobné recenze mohl s čistým svědomím psát i na jiné obchody :-). Díky
P Avatar autora | 20.5.2019
Jeden z nejlepších internetových obchodů v kterém jsem kdy nakupoval.Super jednání,ochota,odborné rady,spolehlivost. Tento obchod max.doporučuji !!!!!Rád zde znovu nakoupím.
P Avatar autora | 7.5.2019
Rychlé dodání, spikojenost.
P Avatar autora | 28.3.2019
Koupil jsem kamerku SJCAM 5000 Elite. Výrobek dokonalý, stejně jako informace i rychlé dodání. Všem dalším zákazníkům vřele DOPORUČUJI !!!!! Perfektní obchod.
K Avatar autora | 16.3.2019
Komunice a rychlost dodání vážně super!!!!!! Mohu jen doporučit.
L Avatar autora | 1.3.2019
Zakoupil jsem zde chytrý náramek XIAOMI MI BAND 3 a absolutní spokojenost. U tohoto prodejce nejlepší cena na netu, doručení do druhého dne za přiměřené poštovné, dodáno s dodatečně vloženým papírovým českým návodem a na stránkách funkční a přehledný návod jak do produktu doinstalovat funkční češtinu. Tak kvalitní služby se jen tak nevidí a děkuji za ně. Přeji hodně dalších spokojených zákazníků, což věřím při takovémto přístupu nebude problém.
M Avatar autora | 13.2.2019
Velice rychlé odeslání zboží i při platbě převodem. Taktéž bleskurychlá a profesionální odpověď na zaslané dotazy. Tento obchod mohu jen doporučit!
J Avatar autora | 16.1.2019
Úžasný obchod. Absolutně nemám co vytknout. Jeden den jsem objednala, druhý den jsem balíček přebírala. Na odeslaný dotaz mi do minuty odpověděli. Se zbožím jsem také spokojená. Tento e-shop doporučuji všem! Ráda nakoupím znova.
KP Avatar autora | 15.1.2019
Výborný obchod, zboží došlo do druhého dne po objednání. Po vybalení přibližně v 7 večer jsem zjistil chybějící kousek na obalu na kameru, napsal email a téměř okamžitě jsem dostal odpověď, že kousek dopošlou. Zatím nejlepší e-shop, na kterém jsem kdy nakupoval. Přehledné stránky a skvělý přístup. Doporučuji všem. Rozhodně zde nenakupuji naposled.
KB Avatar autora | 11.1.2019
Můj první nákup v tomto obchodě. Rychlé dodání objednaného zboží (nad 1500 Kč zdarma). Možnost osobního odběru na prodejně. Přehledné a FUNKČNÍ webovky. Profesionální a vstřícný přístup obchodu. Téměř okamžitá elektronická komunikace. Tento obchod doporučuji všem, kteří potřebují kvalitní produkty a hlavně ochotný a profesionální přístup k zákazníkovi. Ačkoliv jsem ještě prodejnu osobně nenavštívil, jsem si jist, že u této firmy skutečně platí "náš zákazník - náš pán" :-)
J Avatar autora | 6.1.2019
Zboží mají skladem a rychlé dodání. Objednáno 27.12., dodáno bylo 28.12. Vše OK
EF Avatar autora | 23.12.2018
Velmi rychlé a vstřícné jednání. Obrovská ochota, s kterou se setkáte zřídka. Obchod doporučuji.
P Avatar autora | 20.12.2018
Jsem velice spokojen, skvělé jednání, rychlost dodání. Určitě doporučuji
K Avatar autora | 20.12.2018
Vše funguje jak má a ještě rychle.
J Avatar autora | 18.12.2018
maximální spokojenost, rychlé dodání
M Avatar autora | 17.12.2018
Neuvěřitelně rychlý e-shop. Nakupovala jsem zde podruhé a opět mě nezlamal. Tentokrát jeden den v 17 hodin objednáno, druhý den v 13:30 doručeno na místo. Spolehlivost,ochota a velmi dobrá komunikace. Jsem velice spokojená. Díky patří i přepravní společností PPL.
V Avatar autora | 14.12.2018
Ve čtvrtek jsem objednal kolem 17.30 h. a v pátek kolem 14.30 h. jsem měl zboží (chytré hodinky Xiaomi Amazfit Stratos) doma. Doručeno PPL. Zboží v pořádku, nemohu si stěžovat a vřele tento obchod doporučuji.
T Avatar autora | 7.12.2018
Rychle vybavenie objednavky, este rychlejsie dodanie na Slovensko. Vrelo odporucam!
R Avatar autora | 28.11.2018
Skvely eshop, komunikacia na vysokej urovni, rychle dodanie.
JM Avatar autora | 23.11.2018
I při platbě převodem byla objednávka následující den u mne doma.Komunikace přes internet vynikající! Tento nákup mne příjemně překvapil a velmi vřele doporučuji bez obav nakupovat!!

Stránka 1 z 40 , položek celkem: 798

Když koukáte na náš web, krmíme Váš prohlížeč sušenkami.- co to je cookie ?.