Veškeré skladové zboží objednané skrze ppl do 19.12. Bude dodáno do Vánoc.

Hodnocení obchodu

4,9 778 hodnocení
Přidat hodnocení
5
743x
4
25x
3
7x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora | 14.12.2018
Ve čtvrtek jsem objednal kolem 17.30 h. a v pátek kolem 14.30 h. jsem měl zboží (chytré hodinky Xiaomi Amazfit Stratos) doma. Doručeno PPL. Zboží v pořádku, nemohu si stěžovat a vřele tento obchod doporučuji.
T Avatar autora | 7.12.2018
Rychle vybavenie objednavky, este rychlejsie dodanie na Slovensko. Vrelo odporucam!
R Avatar autora | 28.11.2018
Skvely eshop, komunikacia na vysokej urovni, rychle dodanie.
JM Avatar autora | 23.11.2018
I při platbě převodem byla objednávka následující den u mne doma.Komunikace přes internet vynikající! Tento nákup mne příjemně překvapil a velmi vřele doporučuji bez obav nakupovat!!
LK Avatar autora | 23.11.2018
Rychlé dodání, dobrá cena, výborná komunikace. Na internetových stránkách dobrá podpora výrobku. Rozhodně doporučuji.
AN Avatar autora | 7.11.2018
Skvělý nákup. Výborná komunikace rychlé a bezproblémové dodání. Moc doporučuji!
BB Avatar autora | 24.10.2018
komunikace a doba doručení objednaného zboží OK
MM Avatar autora | 18.10.2018
Nehodnotím obchod, ten je výborný. Ale nedokáži si představit lepší komunikaci a následné vyřešení problému, který se mi stal s kamerou VIOFO A119. Na základě e-mailové diskuze, která se odehrála v neděli (!) mi bylo doporučeno odeslat kameru na opravu. To jsem udělal a už druhý den mi přišla zpráva, že závada je odstraněna a z důvodu lepší kompatibility s modulem GPS mi vymění kameru a dají nový GPS modul. To vše v rekordně krátkém čase (třetí den po odeslání mám již kameru znovu nainstalovanou) a v příjemné atmosféře. Omlouvám se za delší text, ale s takto příkladným přístupem, samozřejmě přesahujícím povinnost či slušnost, jsem se ještě nikdy nesetkal. A to v e-shopech nejrůznějšího druhu nakupuji léta.
Avatar autora | 10.10.2018
Rychlé dodání objednaného zboží, perfektní komunikace. Tento obchod mohu opravdu doporučuji.
H Avatar autora | 27.9.2018
MAXIMÁLNĚ DOPORUČUJI - Naprostá spokojenost, perfektní komunikace, rychlé dodání. Ještě jsem se nesetkal s takovou ochotou řešení a hlavně vyřešení reklamace .
M Avatar autora | 21.8.2018
Objednala jsem zboží a druhý den jsem ho měla doma!! Perfektní komunikace, bleskové dodání, pěkné zboží...Co si víc přát... :-)
J Avatar autora | 18.8.2018
Naprostá spokojenost, Perfektní komunikace, rychlé dodání. Ještě jsem se nesetkala s takovou ochotou. Opravdu obchod velice DOPORUČUJI
PF Avatar autora | 14.8.2018
Maximální spokojenost. Je příjemné obchodovat s tak ochotným e-shopem.Doporučuji všem!
ZO Avatar autora | 27.7.2018
Perfektní komunikace, rychlé dodání! Na tento obchod je spolehnutí. Kéž by takto fungovali všechny eshopy..
LO Avatar autora | 15.7.2018
Vše OK.
A Avatar autora | 14.7.2018
Dávám 1*, vše OK. :-)
LP Avatar autora | 13.7.2018
Všebest ok
AD Avatar autora | 13.7.2018
Rychlé vyřízení objednávky, vše bez problémů.
RH Avatar autora | 12.7.2018
Vše naprosto perfektní, včetně komunikace prodávajícího ohledně mých dotazů. Doporučuji!
JH Avatar autora | 12.7.2018
rychlé jednání i dodání, perfekt

Stránka 1 z 40 , položek celkem: 782

Když koukáte na náš web, krmíme Váš prohlížeč sušenkami.- co to je cookie ?.